Kerstshoppen in Londen!

Wil je een bijzondere ervaring? Dan ga je in de kerstperiode naar Londen om te genieten van de stad die is omgetoverd tot een groot kerstmis paradijs.

Al vanaf november staat Londen geheel in het teken van Kerst. In de bekende winkelstraten zijn de etalages prachtig omgetoverd tot mooie bezienswaardigheden en overal kun je genieten van de prachtige straatverlichting. De stad ademt gedurende deze periode feestelijkheid uit en het is volop genieten.

Ook zijn er op verschillende plaatsen in het centrum tijdelijke ijsbanen, waar ook vaak kleine kerstmarkten te vinden zijn.  Meestal zijn deze ijsbanen gelegen op mooie locaties en bij bekende bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld Londen Eye en de Tower of London.

Ook het bekende Hyde park is omgetoverd tot een sprookjesachtig winterlandschap, waar je wordt ondergedompeld in de kerstsferen. Ook hier is een ijsbaan en vaak staat er een groot reuzenrad. Prachtig om vanaf grotere hoogte te genieten van de kerstsfeer.

De kerstmarkt bij het Hyde park is van 17 november tot 1 januari 2018 en de openingstijden zijn van 10:00 tot 22.00 uur.

Christmas Minicruise Londen

2-daagse vanaf € 49,- p.p.

Kerstshoppen in Londen met de boot! Weinig steden zijn in de aanloop naar Kerst zo sfeervol als Londen! Stap in een decor van prachtig versierde winkels, Christmas Carols en Dickens-sfeer!  Inclusief retourovertocht Hoek van Holland naar Harwich met overnachting in binnenhut. En een treinretourtje van Harwich naar Londen!

X