Trier

Beleef de ultieme kerstsfeer in de oudste stad van Duitsland. In de aanloop naar de kerstdagen word je in Trier alvast in de stemming gebracht. De stad wordt rijkelijk versierd met lichtjes en kerstbomen en heeft mede hierdoor een nostalgische uitstraling.
In de 95 houten chalets liggen de meest uiteenlopen kerstartikelen uitgestald, van speelgoed tot kaarsen en van kerstboom decoratie tot heerlijke hapjes. Uiteraard mag ook Glühwein niet ontbreken evenals de typisch Duitse kersthapjes, zoals braadworsten en aardappelpannenkoeken.
Ook kinderen komen aan hun trekken op de kerstmarkt van Trier en kunnen een poppenkastvoorstelling bijwonen of een bezoek brengen aan de kerstman. Live muziekoptredens maken de feestelijke kerstmarkt compleet.

Kerstmarkten in drie landen

3-daagse Moezel-drielandenpunt, vanaf € 99,- p.p.

Vier de aanloop naar Kerst in Triër, een van de oudste en mooiste steden van Duitsland. Prachtig die kerstsfeer tussen de Romeinse monumenten! Ga je ook een dagje naar de kerstmarkt in Luxemburg-stad? Of steek even de Franse grens over. In het sfeervolle stadje Sierck-les-Bains wordt ook een bescheiden kerstmarkt georganiseerd.

Kerstmarkten 3 dagen Luxemburg, Metz en Trier

X