Keulen

De kerstmarkt aan de Dom van Keulen staat bij uitstek voor het kerstmarktgevoel. De meest populaire kerstmarkt van Duitsland maakt indruk door zijn unieke atmosfeer tegen de historische achtergrond van de Dom van Keulen en betovert zijn bezoekers onder het heldere licht van de sterren. Ongeveer 150 exposanten presenteren mooi ambachtelijk handwerk, uitgezochte geschenken, sociaal engagement en culinaire hoogtepunten. Het toneelprogramma met meer dan 100 gratis evenementen speelt in op de kerstperiode. Kleine bezoekers kijken uit naar een gevarieerd kinderprogramma in de “sterrenwacht” en een ritje op de historische kindercarrousel.

De kerstmarkt is van 27 november tot en met 23 december en de openingstijden zijn zondag t/m woensdag van 11.00 – 21.00 uur. Donderdag en vrijdag van 11.00 – 22.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 22.00 uur.

Keulen, de koningin van de kerstmarkten

2- of 3-daagse vanaf € 48,50 p.p.

In Keulen raak je meteen in kerststemming. Er zijn maar liefst zeven kerstmarkten, verspreid over de stad. Elk met een eigen thema. Van de engelen-kerstmarkt aan de Neumarkt tot de sprookjesachtige vakwerkhuisjes-kerstmarkt aan de Rudolfplatz. En dan hebben we de romantische kerstmarkt bij de Dom nog niet genoemd!