Berlijn

De Alexanderplatz verandert in een enorme kerstmarkt met vele kleine houten hutten tijdens de feestdagen. Onder de schaduw van de TV-toren staan pottenbakkers, smeden en glasblazers, zij tonen daar hun werk. Zo zijn er vele hutten met cadeau-ideeën. Het middelpunt van de markt is Europa’s grootste kerstpiramide met meer dan 5000 lampen die een feestelijke gloed toevoegen aan de seizoensgebonden drukte op de Alexanderplatz. Bezoekers kunnen genieten van glühwein en hartige Kerstmis maaltijden op de begane grond van de piramide, terwijl de eerste verdieping een ruim uitzicht over de markt heeft. Een brassband geeft een fantastische sfeer op de tweede verdieping. De klassieke top van de piramide is versierd met gebeeldhouwde figuren.

De kerstmarkt is van 27 november tot en met 29 december en de openingstijden zijn dagelijks van 11.00 – 22.00 uur.

3-daags Welkom in Berlijn arrangement

Nu met 25% korting!!

Mercure Hotel Berlin Tempelhof Airport staat in de Duitse hoofdstad Berlijn, een van de grootste steden van de EU en een populaire bestemming voor een stedentrip. Mercure Hotel Berlin Tempelhof Airport is een modern hotel in een rustige omgeving in de wijk Neukölln.

p.p.p.a. 89,00

3-daags Welkom in Berlijn arrangement

welkomstdrankje

2x overnachten

2x ontbijtbuffet

plattegrond van Berlijn

gratis WiFi

Econtel Hotel Berlin Charlottenburg

3-daags Berlijn arrangement p.p.p.a. 79,00

Midden in de wijk Charlottenburg, dicht bij het centrum van Berlijn, staat Econtel Hotel Berlin Charlottenburg . Dit 3-sterrenhotel staat op een rustige locatie en ligt centraal tussen de Berlijnse Muur, het centraal station en de winkelstraat Kurfürsterdamm.

2x overnachten in een standaardkamer

2x uitgebreid ontbijt

gratis gebruik van gratis koffie, thee en water in de welkomst “ecke” (11.00 – 17.00 uur)

gratis kranten

stadsplattegrond Berlijn

city tax Berlijn