Gent

Een kerstmarkt met meer dan 130 chalets en deelnemers die zich een weg slingeren vanaf de Sint-Baafskathedraal, over de Botermarkt, het Gouden Leeuwplein, Klein Turkije tot het einde van de Korenmarkt. Meer dan 50 internationale deelnemers bieden typische producten aan uit hun thuisland. Duitsland, Frankrijk, Nederland, Polen, Turkije, Peru, Bolivia, Finland, UK, Italië, Spanje,…. allen komen aan bod.

De kerstmarkt is van 8 december tot en met 7 januari 2018 en de openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 12.00 – 23.00 uur. Zaterdag en zondag van 11.00 – 23.00 uur.

3-daags Genieten van Gent arrangement

Nu met 50% korting

Eeuwenlang was het een verborgen klooster, vandaag de dag is het een charmant hotel binnen de muren van een neogotisch gebouw uit 1278: het 3-sterrenhotel Monasterium PoortAckere. Dit hotel vindt u midden in het oude centrum van Gent. Achter de eenvoudige gevel van de Oude Houtlei schuilen comfortabele hotelkamers, een sfeervolle eetzaal en een fraaie binnentuin. U heeft binnen de kloostermuren een oase van rust en buiten de poorten al het fraaie van Gent binnen handbereik.

3-daags Genieten van Gent arrangement

welkomstdrankje

2x overnachten

2x ontbijtbuffet

gratis WiFi