Brussel

Door de imposante kerstboom en de levensgrote kerststal met echte dieren, gecombineerd met de meest prachtige kerstdecoraties, is de kerstmarkt in Brussel zeer de moeite waard. Deze bijzonder sfeervolle markt strekt zich uit vanaf de sprookjesachtige Grote Markt richting de Vismarkt en de beurs op het Sint Katelijnenplein. Dompel je onder in de ultieme kerstsfeer en slenter langs de ruim 240 kerstkraampjes. Wat je absoluut niet mag missen zijn de Electrabel Nachten, een indrukwekkende lichtshow begeleid door bekende kerstliederen.

De kerstmarkt in Brussel biedt een scala aan heerlijke hapjes en originele geschenken voor onder de kerstboom. Marktkraamhouders uit heel Europa verkopen bijzondere kerstgerelateerde specialiteiten uit eigen land of streek. Ook de typisch Belgische lekkernijen, zoals de bekende Leonidas bonbons zijn volop te koop op de kerstmarkt.

Vanuit het 48m hoge reuzenrad, verlicht met 18.000 lampjes, heb je een schitterend panorama over Brussel dat in deze periode is omgetoverd tot een sprookjesachtig geheel. Wie liever met beide benen op het ijs wilt staan gaat naar de openluchtijspiste nabij het Sint-Katelijnenplein.

De kerstmarkt is van 24 november tot en met 31 december en de openingstijden zijn dagelijks van 12.00 – 22.00 uur en zaterdag 24/12 en 31/12 van 12.00 – 18.00 uur.

3-daags Ontdek Brussel arrangement

Nu met 42% korting

Het 3-sterrenhotel BEST WESTERN County House staat in een groene wijk, ten zuiden van het centrum van de Belgische hoofdstad Brussel. Vlak bij het hotel kunnen hotelgasten de tram of bus nemen naar het centrum.

3-daags Ontdek Brussel arrangement

2x overnachten

2x ontbijtbuffet

gratis WiFi