Op zoek naar een kerstmarkt?

Een dagje of weekend kerstshoppen in een gezellige stad, tijd voor elkaar en tijd om de omgeving echt even te ‘proeven’. Waar je kersttrip ook naartoe gaat dit jaar, aan sfeer en beleving geen gebrek!

Duitsland

Kies je voor het prachtige Düsseldorf met zijn sfeervolle historische centrum? Of ga je liever naar Oberhausen met de enorme kerstmarkt en het overweldigende winkelcentrum CentrO? Klik op kerstmarkten voor een overzicht.

Nederland

Al in de ondergrondse sprookjesachtige wereld van de kerstgrotten in Valkenburg geweest? Of ga jij voor Dordrecht, de grootste kerstmarkt van Nederland met 200 kramen en pagodetenten? Klik op kerstmarkten voor een overzicht.

België

Wie van een knusse en romantische sfeer houdt moet dit jaar nog een bezoek brengen aan Gent. Of kies jij voor Brussel met 18.000 lampjes die de sprookjesstad doen oplichten? Klik op kerstmarkten voor een overzicht.

[add_eventon_evmap map_type=”upcoming” fixed_year=”2016″ fixed_month=”11,12″ map_title=”Overzichtskaart Kerstmarkten” hide_past=”yes” map_height=”500″ ]