Volop Kerst op de kerstmarkt in München

“De Münchner kerstmarkten zijn zeer geliefd en bekend. Bijna elk stadsdeel kent zijn eigen kerstmarkt en zelfs op de luchthaven (Munich Airport) kun je een kerstfair vinden.

De kerstmarkt op het Marienplatz (Christkindlmarkt) is de grootste van München en biedt een keur aan kunstnijverheid, sieraden, speelgoed en winterse accessoires. De uitbundige Beierse sfeer is overal te proeven. Je ziet er verscheidene kunstenaars aan het werk, zoals een glasblazer en kaarsenmaker. Het zuiden van Beieren is ook bekend van zijn vele houtsnijwerken. Daarnaast kun je er terecht voor vrolijke kerstdecoratie, winterse accessoires, speelgoed etc. Dagelijks weerklinkt vanaf het balkon van het raadhuis mooie kerstmuziek in de stijl van de Alpenlanden.

Een andere grote kerstmarkt in München vind je voor het paleis, Kaiserhof der Residenz (aan de Odeonsplatz). Ook hier vind je een traditionele kerstmarkt waar je uren kunt slenteren en genieten van mooie muziek en hapjes en drankjes.

Wat je niet mag missen is de Kripperlmarkt; hier vind je alles wat je voor een kerststalletje nodig hebt. München, de ideale combinatie van kerstmarkten en kerstshoppen!

november

No Events

Klik op het evenement voor meer informatie over locatie en tijden.

[pro_ad_display_adzone id=”415″]

[rev_slider alias=”news-gallery-post-based7″]

X