Kerstmarkten 2 dagen Oberhausen en Düsseldorf

Kerstmarkten 2 dagen Dortmund en Münster

Kerstmarkten 3 dagen Luxemburg, Metz en Trier

Kerstmarkten 2 dagen Oberhausen en Dortmund

Kerstmarkten 3 dagen Lille, Canterbury en Brugge

Kerstmarkten 3 dagen Romantische Strasse

Kerstmarkten 3 dagen Bonn, Koblenz en Königswinter - All-Inclusive

Kerstmarkten 4 dagen Hamburg

Kerstmarkten 3 dagen Dortmund, Münster en Bielefeld

Lichtstad Essen

2- of 3-daagse vanaf € 71,- p.p.

Lichtjes die fonkelen in de duisternis, dat hoort echt bij de kerstmarkt. Nergens fonkelen die lichtjes zoals in Essen, waar de kerstmarkt samenvalt met de Essener Lichtweken. De oude binnenstad baadt dan in een sprookjesachtig licht. In dat prachtige decor verleiden 250 kraampjes de bezoekers met heerlijkheden!

Christmas Minicruise Londen

2-daagse vanaf € 49,- p.p.

Kerstshoppen in Londen met de boot! Weinig steden zijn in de aanloop naar Kerst zo sfeervol als Londen! Stap in een decor van prachtig versierde winkels, Christmas Carols en Dickens-sfeer!  Inclusief retourovertocht Hoek van Holland naar Harwich met overnachting in binnenhut. En een treinretourtje van Harwich naar Londen!

Christmas Minicruise York

3-of 4-daagse, vanaf € 65,- p.p.

De mooiste middeleeuwse stad van Engeland is in november en december nóg mooier! De kerstdagen naderen, dus fonkelen overal de lichtjes en liggen de etalages vol verrassende kerstcadeautjes. Inclusief retourovertocht Rotterdam-Hull en busretour van Hull naar York.

Düsseldorf, de kerstkampioen

2-daagse vanaf € 49,- p.p

De kerstmarkt in Düsseldorf is een ware betovering: geen wonder dat deze al jaren favoriet is bij vele Nederlanders! Geniet van de sfeer op de 250 versierde kraampjes en verwarm je aan een glaasje glühwein op de Heinrich Heine Platz. Ook een rondje schaatsen? Op de Gustaf Grundgens Platz kun je je helemaal uitleven op de 450m2 grote schaatsbaan.

Tussen kerstmarkt en kasteel

2- of 3-daagse Bad Bentheim & Münster, vanaf € 99,- p.p.

Combineer een romantisch kasteelstadje met een betoverende kerstmarkt. Vanuit je comfortabele hotel bij kasteel Bad Bentheim bezoek je de kerstmarkt in het oude Münster. Een treinretour naar Münster is inbegrepen. En een driegangendiner!

Kerstmarkten in drie landen

3-daagse Moezel-drielandenpunt, vanaf € 99,- p.p.

Vier de aanloop naar Kerst in Triër, een van de oudste en mooiste steden van Duitsland. Prachtig die kerstsfeer tussen de Romeinse monumenten! Ga je ook een dagje naar de kerstmarkt in Luxemburg-stad? Of steek even de Franse grens over. In het sfeervolle stadje Sierck-les-Bains wordt ook een bescheiden kerstmarkt georganiseerd.

Keulen, de koningin van de kerstmarkten

2- of 3-daagse vanaf € 48,50 p.p.

In Keulen raak je meteen in kerststemming. Er zijn maar liefst zeven kerstmarkten, verspreid over de stad. Elk met een eigen thema. Van de engelen-kerstmarkt aan de Neumarkt tot de sprookjesachtige vakwerkhuisjes-kerstmarkt aan de Rudolfplatz. En dan hebben we de romantische kerstmarkt bij de Dom nog niet genoemd!